10 decembrie 2009

Bine ati venit!

Bine ati venit pe blogul C Deco! Aici veti gasi informatii utile in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. C Deco este o companie ce va poate oferi solutii unice in amenajarile rezidentiale si comerciale.
Pasiunea, creativitatea si inclinatia spre tehnologia aplicata in domeniul designului de interior si exterior fac parte din filozofia noastra, filozofie ce ne conduce spre cele mai inovative solutii ce pot combina caracteristicile cele mai inalte ale tehnologiei cu eleganta.
Aceeasi filozofie este, de asemenea, reflectata in multitudinea de produse pe care le oferim nevoilor tale de azi, atingand un climat intim si cald pentru cei ce nu doresc sa traiasca in mediocritate. Astfel de decoratiuni interioare exclusiviste iti ofera autenticitatea si originalitatea, atribute ce te definesc.
Modelele noastre de parchet va stau la dispozitie intr-o gama complexa: parchet laminat, parchet din lemn si piele naturala, solutii pentru decor pereti din lemn, structuri suprainaltate, mozaic din lemn.
De asemenea, in domeniul profilelor decorative, C Deco poate fi unul dintre prietenii vostrii oferindu-va solutii unice in decorarea spatiilor rezidentiale si comerciale cu plinte, cornise, rozeteancadramente si brauri pentru pereti, scafe luminate, etc. O gama larga de modele de tapet va stau la dispozitie in portofoliul nostru.
Va asteptam pe site-ul nostru www.c-deco.ro si nu ezitati sa ne contactati!

C Deco - amenajari exclusiviste
tel: +40.728.090.588 / +40.723.276.883
e-mail: sales@c-deco.ro; office@c-deco.ro
pentru tavan,

Niciun comentariu: